Testimonials


 • Architect Luc Maes en bouwheer Monnier

  “Eurodal realiseert meerwaarde in esthetiek, techniciteit en maatwerk"

  Architect Luc Maes heeft aan bouwheer Monnier de industriële vloerplaten van Eurodal aanbevolen voor de herinrichting van de totale buitenruimte van zijn MERCEDES en OPEL garage.

      

  Diverse voordelen van het Eurodal-vloerplatensysteem kwamen goed van pas in dit project. 
  We laten de architect aan het woord:

  Door de snelheid waarmee de vloerplaten geplaatst werden, konden de werken in fases uitgevoerd worden. Zo bleef een stuk van de parking altijd in gebruik, een belangrijk praktisch punt voor een garage!

  De Eurodals bieden absoluut de esthetische meerwaarde die voor nieuwe MERCEDES en OPEL garages een must is. Dankzij zaagwerk op maat door Eurodal volgen de vloerplaten perfect het grillige terrein. De Eurodal gootplaten zijn perfect esthetisch geïntegreerd, zodat ook de waterhuishouding in orde is.

  Alles uitvoeren in één materiaal levert een mooie uniforme look en feel op, mede dankzij de gootplaten, het zaagwerk en de 1m² Eurodals.

    

  In vergelijking met andere verhardingen speelden ook de volgende technische factoren:

  Gelet op de toestand van de ondergrond hebben groot formaat platen een groot voordeel t.o.v. klinkers of asfalt. Door het wegvallen van puntlasten op de ondergrond (en of koffer) zijn vervormingen mogelijks veroorzaakt door plaatselijke tekorten van de ondergrond uitgesloten.

  Een tweede groot voordeel is dat men bij groot formaat vloerplaten absoluut geen boordstenen nodig heeft, wat een tijdrovende en kostelijke aangelegenheid zou zijn.

  Een derde voordeel in deze situatie waar de oude gemengde verharding (asfalt, beton, steenslag) moest worden opgebroken, is dat men na de nivelleringswerken meteen de platen kon plaatsen op de oude koffer en soms op ongeroerde bodem (zonder echte koffer). Want met andere verhardingen zou een diepere uitgraving en een nieuwe koffer nodig zijn geweest. Opnieuw dus een groot budgettair voordeel, gezien dure grondwerken en stortkosten niet nodig waren.
  Tel daarbij nog de serieuze tijdswinst omdat deze werken niet nodig waren.

 • Steven Pijpers van Hoveniersbedrijf De Lelie

  Eurodal overtreft alle ‘lookalikes’ op het vlak van kwaliteit, look en veelzijdigheid."

  We geven Dhr. Pijpers, zaakvoerder van Hoveniers-bedrijf De Lelie het woord. Hij ontdekte de Eurodals op een beurs en viel als een blok voor deze strakke kanjers.

  In een eigenzinnige transformatie van een rotstuin in Elsloo gebruikte hij de Eurodals in een veeleisend ontwerp met een aanzienlijk hoogteverschil. 

  Dhr. Pijpers koos bewust voor Eurodals in uiteenlopende formaten en diktes.
  Zo ontstaan er energieke patronen en boeiende perspectieven. Het robuuste karakter van de Eurodal in contrastrijke combinatie met beplanting, rotsen en keien is een streling voor het oog.

     

  De aanleg van de rotstuin was een heus huzarenstukje. Bijna drie meter hoogteverschil werd overbrugd!

  De Eurodals vormen een trapsgewijs pad dat door een zee van groen slingert. Het zwevende effect is werkelijk verbluffend. Een knap staaltje technisch vernuft om een robuust materiaal als beton zo luchtig en speels toe te passen. Het strakke uiterlijk van de Eurodals wordt mooi getemperd door het overvloedige groen.

  Op het royale terras liggen Eurodals in verschillende afmetingen in een markante formatie.
  Dat maakt de inrichting van de patio interessanter en de buitenbeleving groter.

    

                                                     ________________________________________________

  Vanwege hun robuuste look werden de Eurodal vloerplaten oorspronkelijk in industriële ruimtes en op openbare plaatsen gebruikt. Maar Eurodal ‘pimpte’ zijn vloerplaten tot een fraai en veelzijdig assortiment. Het groot esthetisch en architecturaal potentieel inspireert tuinarchitecten telkens opnieuw tot verrassende tuincreaties.

  Moeten we nog vertellen dat de Eurodals voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de betonmarkt?
  Qua samenstelling is de vloerplaat voor residentiële toepassingen 100% identiek aan industriële vloerplaten.

  De resolute keuze van Eurodal voor de hoogste betonkwaliteit is uw beste garantie voor een duurzame investering.

 • All Events Zedelgem

  "Als verhuurder van tenten, feestmateriaal en chalets koos ik samen met mijn broer na wijs beraad toch voor Eurodal vloerplaten ipv een ter plaatse gegoten beton.

  Niet alleen de mogelijke flexibilteit van de vloerplaten ( een uitbreiding van de huidige magazijnen is niet uitgesloten) maar ook de snelheid van plaatsing waren doorslaggevend. Op 1 week tijd waren we met de firma terug 100% operationeel.

  Eurodal kon ons het totaalpakket aanbieden namelijk van de grondwerken tot en met de volledige afwerking van onze stockeerruimte en oprit van ca 2400m².  Wij moesten ons niet bekommeren met de coördinatie van dit alles.
  Zodoende konden wij ons volledig focussen op de kernaktiviteiten van ons bedrijf.

  Wij stonden in oktober namelijk voor een van de belangrijkste periodes van het jaar namelijk de uitlevering van de chalets voor de kerstmarkten in gans België.   Onze activiteiten op het terrein lopen nu veel sneller en efficiënter dan voorheen. 

  De verantwoorde prijs, de persoonlijke aanpak en een correct gevolgde timing qua uitvoering maken van Eurodal de juiste partner. Een bedrijf met de zelfde kernwaarden als All events!"  

  Bart Luypaert, All Events - Zedelgem.

 • Licence to Build

  "De inhuis- toelichting over de Eurodal vloerplaten en Hydrops was zeer leerrijk en tijdsbesparend."

  Jos Leyssens, Licence to Build - Lennik.

 • BMW Wijnegem

  "De mensen van Eurodal waren perfecte partners: professioneel en efficiënt. Zo hoort het!"  

  Philippe van der Brempt, BMW -Wijnegem