Waarom Eurodals

Functioneel design
Sinds 1982 is topkwaliteit ons streven en daarin zijn we geslaagd. Intussen heeft de Eurodal ook een esthetische look gekregen met verschillende kleuren en motieven als exponent. Combineer dit met andere materialen en u krijgt een prachtig resultaat.

Snel geplaatst en meteen gebruiksklaar
Onze legploegen staan garant voor een snelle en correcte uitvoering van het legwerk. Zij realiseren gemiddeld zo’n 500m²/dag. Voor de residentiële markt doen we beroep op onze tuinaannemers, die naast de vloerplaten ook andere zaken voor u kunnen verzorgen. Weet dat onze Eurodals meteen gebruiksklaar zijn, wat heel wat tijdswinst kan opleveren.

Permanente of tijdelijke verharding
Eurodals worden steeds op een zandbed gelegd wat hen zeer flexibel maakt. Hoewel 90% van ons cliënteel het als een permanente verharding ziet, kunnen de vloerplaten op een eenvoudige manier verplaatst worden. Dat garandeert dan ook een hoge restwaarde.

Prijs
De investeringsprijs is vergelijkbaar met traditionele vloeroplossingen met dit verschil dat de restwaarde niet onbelangrijk is. Dit maakt dat onze vloerplaten voorwerp kunnen uitmaken van een huur – of leasingovereenkomst.

Garantie
Een combinatie van gebruik van hoogwaardige grondstoffen, vakkundige samenstelling, volautomatische productie en een permanente kwaliteitscontrole maken onze vloerplaat uniek. Het identificatienummer op elke Eurodal is hiervan het bewijs. Op deze manier geniet elke klant een garantie op het geleverde materiaal. Welke dikte van vloerplaat met welke wapening u nodig hebt, bepalen wij voor u !

Slimme systemen
Vanuit deze producten bouwen we graag aan een totaal concept,… een oplossing, en dit samen met onze partners. Op die manier zijn inmiddels twee systemen ontstaan, HYDROPS®, de oplossing voor uw hemelwater en Pardak XL®, de oplossing voor uw dakparkings.

Wij worden graag uw partner!